Logg inn.

Brukernavn :

Passord :

 

 

   
Fullt trøkk i Granåsen
Marthe-Astrid innfridde, seiret på sprinten!

Mandag var sofadag og hvile for Marthe-Astrid. Hun kan se tilbake på ei fantastisk langhelg i Granåsen. Seier på sprinten, femte på fellesstarten og niende på 5 km fri. Etter ei så bra helg trenger turboen hvile. Fra fredag er det full fart igjen med sprint og stafett i NM på Vind. Og så passer hun telefonen, det er like før uttaket til jr. VM skal offentliggjøres. –Målet mitt har vært en plass laget, forteller hun oss. Hun sitter med gode kort på hånden men er av like vell spendt.  To sprintseire av to mulige bør holde!

-Ja, jeg fornøyd med helgen i Granåsen. Men jeg trøbler litt med friteknikken og blir fort stiv av den grunn. Derfor ble det en niende plass på 5 km fri. Sprinten og 10. km klassisk er bra løp.
Marthe-Astrid har virket mer stabil i år. Hun ligger på andreplass i Norges cupen. Har du gjort noe med treninga? Nei, egentlig ikke så mye men jeg har vært flinkere til å hvile. To økter om dagen betyr soving på dagtid. Da har jeg mer å gi når det gjelder. Marthe Astrid trøblet litt for et par år siden og lært mye av det.
Nå ser hun fram mot NM hvor hun har valgt to distanser. Sprint og stafett. –Kan ikke svi av for mye krutt ved å gå flere renn under NM. Er i bra slag nå og må ta vare på det. På stafettlaget for Ringkollen skal hun gå sammen med Christine Mathiesen og Gunn Margit Andreassen.

 

Tilbake?

Tirsdag 13. januar 2008