Logg inn.

Brukernavn :

Passord :

 

 

   
NÅ SER DE MOT NORGESMESTERSKAPET!!

Liv Birgit Jorde er eneste seniorjente i Team Zipps. I Granåsen på lørdag perset hun i NC sammenheng med en syvende plass på sprinten. Bare få dager gjenstår før hun står på start i NM på Vind.
Per Kristian Nygård har gått bedre før, i Granåsen fikk han det ikke helt til. –Men jeg føler at jeg er i form. Må slippe ned skuldrene og få godfølelsen på ski når det blir NM. Har gått gode renn i år men i Cup sammenheng har det ikke fungert helt opptimalt, sier Mr. Zipps junior.

Liv Birgit var ei fornøyd skijente når vi ringte henne tirsdag kveld. En joggetur var unnagjort og vi kunne høre på stemningen at hun hadde perset i Norges Cup. Hun startet sesongen høyere på resultatlistene enn de siste årene. Og så har hun for vane og komme utover vinteren og gjøre bedre og bedre renn.

-Ja, helt klart, sprinten på lørdag var kjempemoro. Det gikk litt tyngre på søndag. Jeg var bra med på første runde men falt litt av mot slutten av 10 kilometer`n. Nå håper jeg at gjennomkjøringa jeg fikk i Granåsen gir meg ett lite puff så formen blir enda litt bedre. I NM på Vind skal jeg gå rubbel og bit, alle renn, sier hun bestemt.
Stafetten også? –Ja, nå får Gol lag og det er moro. To første år juniorer blir med og de har gjort det bra i vinter så det gleder jeg meg til. Og laget er 100% Golingà, ekte vare, legger hun til.

Per Kristian, motbakketurboen fra Vestre Spone, har klinket til og gått renn som det har luktet svidd av i vinter. Han fulgte Næss og Iversen på stafett KM og Konnerudhelga før jul vant han begge dager. Men i NC har det ikke gått veien enda.
-Klassisk sprint på lørdag er ikke helt min distanse men det rennet er jeg faktisk fornøyd med. Da er det verre med 15 klassisk på søndag. Jeg var med blant de 5-10 beste lenge men så begynte jeg å dette bakover. Jeg gikk alt jeg orket men ble hele tiden tatt igjen av løpere. I mål var jeg kjempesliten. Kanskje var jeg for ivrig. Må ta med meg erfaringen og tenke anderledes i NM, sier han ettertenksomt.

På Vind skal han gå alt bortsett fra sprinten. Lørdag er dagen som passer han best. Siste halvdel av 3 mila går i fristil og det liker han godt. På stafetten går han sammen med to juniorer fra bygda. Også det er et lag bestående av ekte vare for å bruke Liv Birgits ord.

Per Ø. Mythe er også med på laget som utgjør en trio av seniorer. Han har vært småsjuk og følt seg tung i beina den siste tiden. Han gikk ikke i Granåsen men rapporteres å være klar til NM.

Vi ønsker dem lykke til på det som er nasjonalsportens skifest, selveste NORGESMESTERSKAPET!!

Tilbake?

Tirsdag 13. januar 2008