Logg inn.

Brukernavn :

Passord :

 

   
Konnerudrennet

TEAM ZIPPS LØPERNE TOK FLERE SEIRE PÅ KONNERUD
I fristilløpet på lørdag og klassiskrennet på søndag tok Marthe-Astrid (19/20) og Per Kristian i seniorklassen med seg førsteplassene begge dager. Trener Steinar Mundal, kontrollerer formen og mener de har mer å gå på. –Jeg gleder meg til rennene som kommer utover i vinter. Vi har bevist holdt igjen nå i starten, sier han betryggende. Nærmere 1000 løpere deltok på Konneruds skifest disse to dagene.

På lørdag sto 5 km for jentene og den dobbelte distansen for gutta på programmet. Per Kristian Nygård møtte Remi Andersen og Sindre Wiig Norby. Han hadde noen taktomslag i bakkene som varsler om stigende form og Per Kristian tok en klar seier. 22 sekunder ble det ned til Andersen på 2 plass og 39 sekunder til Nordby.
I eldste juniorklasse tok Øistein Knutsen en fin tredje plass. Sammenlignet med Per Kristian, brukte han 1.37 minutter lenger tid.
I 18 års klasen gikk Emil Oliver Andersen et godt løp og endte på fjerde plass med tiden 27.44 På sjette plass kom Andreas Hillestad med tiden 28.04

I juniorjentenes oppgjør tok Teamet storeslem. Marthe-Astrid Buttingsrud seiret med et godt løp. Hun var 46 sekunder foran Hannah Thunes og Linn Ryen som delte andreplassen. Marthe-Astrid har gått fort helt siden åpningsrennet på Beitostølen mens Hannah og Linn får større og større fart på skiene om dagen. –Har fortsatt mer å gå på, bedyrer Hannah som kjenner at toppfarten ennå ikke er inne.
Liv Birgit Jorde i seniorklassen ble nr. to 16 sekunder etter Ella Gjømle.

SØNDAGENS KLASSISK.
Det ble litt av en triller i seniorklassen med Per Kristian Nygård og Trond Iversen i hovedrollen. De ble begge godt sekundert av mor Iversen, og ved brua på tur inn mot stadion lå Trond 7 sek foran. Det ble mye staking den siste kilometeren og Per har forbedret denne teknikken betraktelig siden sist vinter. Når har i tillegg pøste på med enorm frekvens utlignet han forspranget og kom i mål på samme tid som Trond. Det ble delt seier.
Vel i mål kom kommentaren fra treneren. –Har du blitt klassisk spesialist også nå da Per Kristian. Han har i flere år hatt best tak på fristil.
I juniorklassen 19/20 år gikk Øistein Knutsen inn til annen plass i et 13 manns stort felt. I klassen under byttet Andreas Hillestad og Emil Oliver Andersen plass fra dagen før. Andreas ble dermed fjerde mann 24 sekunder foran Emil på sjette plass.

I juniorjentenes oppgjør ble det nok en seier til Marthe-Astrid Buttingsrud. Hun var 12 sekunder etter Ella Gjømle som vant seniorenes oppgjør. Linn Ryen og Hannah Thunes som dagen før fikk lik tid klarte på klassiskdistansen å løsrive seg. Linn gikk et godt løp og ble nest best. Hun var 34 sekunder foran Hannah som erobret tredjeplassen.

Neste dyst for løperne nå blir på Lygna der det er VM mønstringsrenn for juniorer og NC for seniorer.

Tilbake?

Søndag 14. desember 2008